James Cameron ne pregateste ceva….thrillerul „The Informationist”

Date:

Dupa ce depasit orice asteptari cu filmul „Avatar”, James Cameron ne pregateste ceva….thrillerul „The Informationist”. Filmul va fi o adaptare a romanului omonim de Taylor Stevens si o va avea in rolul principal pe Vanessa „Michael” Munroe, o eroină care a fost comparată cu Sherlock Homes şi Lisbeth Salander. Vanessa vinde informaţii valoroase unor clienţi foarte bogaţi, după ce şi-a schimbat identitatea.

Personajul feminin este o eroină plină de mister, cu o minte ascuţită şi sete de aventură”. „Este în aceeaşi măsură fascinantă datorită vieţii sale emoţionale, dar şi datorită poveştii de dragoste care se naşte neaşteptat. Sunt foarte nerăbdător să o aduc pe Vanessa pe marele ecran”, a spus Cameron într-un comunicat de presă.

„The Informationist” va fi coprodus de Jon Landau, care lucrează de foarte mult timp cu James Cameron. Potrivit Hollywood Reporter, cei doi intenţionează să angajeze un scenarist pentru a scrie povestea pentru marele ecran.

 Lungmetrajele „Avatar” (2009) şi „Titanic” (1997), regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Sursa: mediafax.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...