Videoclip|Antonia – Marabou

Date:

antoniaArtista care este atat de admirata de toata lumea a lansat astazi o noua piesa insotita de un clip de imagine care o pune intr-o lumina extrem de favorabila si ne-o arata in toata splendoare frumusetii ei …. Am zis-o, nu ? Piesa are o anumita  sensibilitate si naturalete si parca te de trimite intr-o alta lumea… de vis. Cu siguranta vom avea parte si de un beat exploziv pentru aceasta piesa.

Videoclipul evidentiaza frumusetea rapitoare a Antoniei

Imediat ne-am intrebat cine este responsabil de acest clip; se numeste Khaled Mokhtar, este din Lybia si este un tanar absolvent de calculatoare si informatica. Pasionat de web design, fotografie si acum de regie a lucrat inclusiv cu Inna, fapt ce a facut colaborarea cu Antonia una fireasca, tinand cont de faptul ca echipa de promovare a Innei se ocupa si de Antonia.

Cu cine a mai lucrat Khaled Mokhtar: Deepcentral, Dj Andi, Stella, Inna, Voxis, Dj Optick, Miruna Manescu, Liviu Hodor …”Am o parere foarte buna, toti muncesc mult si incearca sa traga maximul din ce pot „.

Cum a inceput pasiunea pentru filmari si montaj pentru regizorul Mokhtar Khaled?

Intr-o zi i-am filmat pe prietenii mei de la Deepcentral la un concert, tot dintr-o joaca, am montat materialul filmat, am publicat materialul si a doua zi am fost sunat de managerul artistei Inna (Lucian) pentru o colaborare pe partea video. sursa:star-gossip.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...