Videoclip CRBL, Adda – Usor, usor – Making of, Interviu, foto

Date:

Videoclip CRBL usor usor

Recent CRBL a filmat clipul piesei Usor, Usor, o colaborare cu Adda si Raku. Cei trei se cunosc de mai mult timp si au colaborat si la alte piese in trecut, astfel ca aceasta noua piesa a venit natural pentru ei. Raku ne-a declarat faptul ca aceasta strofa o putea canta  pe un alt beat de-al sau si s-ar fi potrivit la fel de bine. Clipul piesei a fost filmat intr-o locatie din Bucuresti care beneficiaza de o parcare pe mai multe niveluri, actionata mecanic. Echipa lui CRBL alaturi de regizorul clipului, Oase au gandit un scenariu bazat pe aceasta idee. Fiecare dintre cele trei decoruri era amenajat pe una dintre platformele folosite in mod normal de autoturisme, iar in clip il putem vedea pe Raku cum iese metaforic din underground si isi interpreteaza strofa.

In clip apare si Elena, sotia lui CRBL

Tinand cont de faptul ca vorbim de o piesa de dragoste, rolul persoanei iubite din viata lui CRBL nu putea fi interpretat decat de frumoasa sa sotie. Clipul este facut de oameni dragi artistului, totul este in familie, o familie extrem de creativa si talentata.

Videoclip CRBL usor usor- Interviu, foto, Making off

La finalul lunii ianuarie CRBL a lansat albumul Ce-avem noi aici?” ce contine 14 track-uri dintre care remix-urile pentru piesele “Toata tara” si “Mega Petre”. CRBL vorbeste in 14 feluri diferite despre iubire, patriotism, amintiri si povesti despre copii, simplu si direct, asa cum ne-a obisnuit.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...