Elena Gheorghe lanseaza piesa ,, De neinlocuit”

0
1587

Elena Gheorghe lanseaza single-ul ,, De neinlocuit” cu un video insotit de versurile piesei care celebreaza feminitate , pasiune si emotiile unice care infloresc, atat de firesc, primavara. In prag de primavara ,artista a ales sa isi intampine fanii cu un single nou , primavaratic , in care canta despre o dragoste pierduta care este ,, de neinlocuit” .

Am filmat o zi, intr-o duminica superba de primavara, plina de flori si am lucrat cu aceeasi echipa care e alaturi de mine de ceva vreme: echipa Antz, consultantii mei de imagine, regizorul Dan Petcan, Andra Manea – make-up, Camelia Negrea-hairstyle si am purtat o rochie de poveste, o creatie Rhea Costa„, adauga Elena.

Piesa este in colaborare cu producatorul muzical si compozitorul Laurentiu Duta, fiind produsa de CAT MUSIC.

Este un single care vorbeste despre melancolie si dor, despre iubiri in asteptare, despre acele perioade dintr-o poveste de iubire in care simti ca fara celalalt nu poti trai, nu ti-e teama sa recunosti ce simti cu-adevarat si stii ca iubirea voastra e de neinlocuit. E o piesa despre emotii profunde, cu o energie speciala si cred ca fanii mei isi vor regasi trairi sau experiente pe care cu totii le-am regasit, macar o data, in povestile noastre, in doi„, declara Elena Gheorghe.  

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: