Keo si Skizzo Skillz au primit Discul de Platina

0
959

Cei doi artisti au ajuns sa colaboreze dintr-o joaca, au ajuns sa mearga impreuna in turneu si intr-un final colaborarea lor s-a concretizat prin aparitia unui album.Materialul SKEO, lansat de cei doi s-a vandut foarte bine, astia si pentru ca a beneficiat de ajutorul supermarketului Lidl care a contribuit la distribuirea acestuia. Keo si Skizzo Skillz au primit DISCUL DE PLATINA ca urmare a numarului mare de vanzari ale albumului, de peste 13.540 unitati.

Am fost foarte placut surprinsi sa aflam ca proiectul demarat impreuna cu prietenii nostri de la Lidl s-a bucurat de un astfel de succes. Discul de platina inseamna foarte mult pentru noi si tinem sa le multumim pe aceasta cale celor de la Lidl pentru sustinere si pentru colaborarea frumoasa. Nu este nimic mai frumos decat sa lucrezi cu daruire la un proiect de suflet si in final sa ai parte de o astfel de recompensa.”

Keo si Skizzo Skillz lucreaza in continuare impreuna la piese noi si vor sustine concerte 100% live in toata tara, urmand sa intre in turneul national Mix Music 2013.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: