What`up este numit „gunoi” de un partid ca urmare a scandalului de la Callatis

3
896

Dorim sa precizam de la inceput ca pe acest site nu facem politica. Este un site de muzica si divertisment. Dar atunci cand microfonul artistilor este oprit din cauza politicienilor…nu putem sa nu reactionam. Este revoltator sa constatam cum il numeste un partid politic in social media pe What`up dupa scandalul declansat de interpretarea piesei Europa vino-ncoace la Callatis.  Stire ce a fost scrisa in initial de Redactia4FUN aici.REACtIE-miscarea-populara2

Cum reactioneaza „un partid” in fata versurilor dure ( dar cu mesaj) cantate de What`up  si adresate presedintelui si politicienilor ?

O reactie primitiva care ne dovedeste mediocritatea celor care se ocupa de contul respectiv de facebook si rautatea la adresa unui artist care a transmis un mesaj. Din pacate pentru politicieni acel mesaj nu a fost ” K la meteo” sau „Iarna pe val”, ci a fost un mesaj de protest  care nu le-a fost tocmai pe plac. Ne referim la reactia acestor oameni ( de partid) care il numesc pe What`up „gunoi”. Comentariul lor postat pe facebook a fost:

„Ce amenda merita gunoiul acesta care vorbeste in acest mod despre presedintele tarii ?”  sursa

Este normal sa avem astfel de reactii la adresa unui artist ?

Raspuns scurt: NU ! Aceasta reactie ne face sa credem ca titlul dat de noi ( cand am postat prima stire ) a fost in concordanta cu realitatea, iar interpretarea Lianei Stanciu este doar o „justificare”.

Nu s-a întâmplat nimic grav. Era un artist pe scenă, îşi depăşise timpul mult, pentru că fiecare artist avea un timp alocat. Pe de altă parte, s-au folosit nişte cuvinte care nu se folosesc la timpul acela, mai ales când nu s-au culcat copiii. (…) S-a folosit de mai multe ori un cuvânt pe care îl foloseşti când te duci la toaletă”, susţinut  Liana Stanciu la Antena 3.

Nu spunem ca vina ii apartine doamnei Stanciu, ci sistemului.  Nu ne indoim de faptul ca toate partidete sunt la fel, astfel ca incercati sa fiti cat mai eleganti in exprimare pe acest site.

Este vorba de principii: de libertatea de exprimare, de modul in care comunica ( jigneste ) un partid politic in social media un cetatean ( intamplator artist) care a transmis un mesaj de protest la TVR in direct.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: