Fii curajos, nu crede ce ti se spune! cerceteaza si stai de vorba cu cercetatorii

Date:

 Domeniul cercetarii este un domeniu foarte putin cunoscut de tineri, unul dintre motive fiind si lipsa promovarii. Acest lucru se „lipeste” peste faptul ca domeniul este perceput ca fiind extrem de prost platit si putin apreciat in tara noatra. Personal cred ca daca iti doresti sa activezi in domeniul cercetarii trebuie sa ai o pasiune clara pentru acesta. Cred cu tarie ca aceste lucruri se pot schimba, iar tinerii vor acorda o mai mare importanta domeniului daca exista o promovare adecvata si un proiect  national pentru cresterea importantei acestui segment in plan social in corelatie cu economicul .

Uniunea Europeană  desfăşoară în toate ţările membre  în cea de-a patra vineri a lunii septembrie Noaptea Cercetatorilor. Scopul principal este acela de a aduce împreună cercetătorii şi publicul larg, de a permite interacţiunea cu ştiinta şi cercetătorii într-un cadru relaxat şi prietenos.

Daca iti doresti sa afli mai multe despre aceasta lume fascinanta te invitam pe 27 septembrie 2013 la Noaptea Cercetatorilor, poti veni in oricare dintre orasele in care se desfasoara acest program.

Orase:  Bucuresti, Oradea, Piatra-Neamt, Suceava, Galati, Sinaia si Tulceaintre orele 17:00 – 23:00.

Vor fi pezenti cercetatori si specialisti din cele mai variante domenii (de la IT si tehnologie pana la industria auto) si vei lua parte la activitati stiintifice. Am pregatit pentru tine zone special amenajate, astfel incat sa acoperim cele mai variate forme de curiozitate. In zona Agora poti afla mai multe informatii despre domeniul cercetarii stand de vorba cu specialistii. In zona Hand-On Area te poti implica direct in activitati stiintifice, iar in zona Knowledge Area descoperi ultimele tehnologii si inovatii, chiar de la partenerii proiectului. Va fi prezent si un stand al Uniunii Europene, unde vei afla mai multe despre activitatea de cercetare la nivel european, proiecte aflate in desfasurare si rezultatele activitatilor stiintifice.

Accesul este gratuit. Pentru mai multe informatii viziteaza www.noapteacercetatorilor.eu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...