Hit Yourself-Workshop cu Florin Grozea

Date:

Fie ca vrei sa te lansezi ca DJ in main-stream, fie ca vrei sa te perfectionezi, sfaturile din interiorul industriei muzicale sunt bine-venite pentru a merge mai departe cu succes.

Florin Grozea, compozitor si producator muzical cu experienta de 17 ani in industria muzicala, a vorbit aseara in cadrul workshop-ului dedicat scenei muzicale din Romania, desfasurat odata cu lansarea cartii „Hit Yourself: 100 de idei de la pasiune la marea lovitura” in showroom-ul djsuperstore.

In cadrul workshop-ului, Florin ne-a vorbit despre industria muzicala din Romania: despre ce vor casele de discuri de la tine, cum trebuie sa porti discutiile cu ele, despre tot de insemna drepturi de autor si ce e cel mai bine sa faci cu compozitiile tale. Florin a dat celor prezenti idei despre cum pot deveni artisti renumiti si a facut o prezentare succinta a cartii lansate recent, „Hit Yourself:100 de idei de la pasiune la marea lovitura” este prima carte inspirationala din muzica romaneasca.

Cartea contine 100 de idei si sfaturi practice din zece domenii ale industriei muzicale alaturi de povesti adevarate din culisele carierelor artistilor romani de succes international: Morandi, Inna, Alexandra Stan Edward Maya, Deepside Deejays si multi altii.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...