What`s UP, Marius Moga si H.Moculescu –Tanar si nebun ( video)

Date:

What`s UP Tanar si nebun
What`s UP Tanar si nebun

Suntem siguri ca in tabara de muzica initiata de Marius Moga s-au compus multe piese si s-au scris teme muzicale ce ulterior au fost folosite sau schite de viitoare singeluri. Despre piesa “Tanar si nebun” stim sigur ca s-a scris in Tabara de muzica de la Paltinis 001. Muzica a fost compusa de Horia Moculescu, Marius Moga, Laurentiu Duta, What’s Up si Yogi iar textul a fost scris de What’s Up, Marius Moga, Shift, Cornel Ilie. Aceasta piesa ne demonstreaza ca o colaborare intre generatii, artisti mdin zone muzicale diferite nu este imposibila, ba chiar aduce un rezultat interesant. Personal nu apreciez in mod deosebit modul in care a iesit partea lui Moculescu, insa nu vreau sa fiu carcotas De mixaj si master s-a ocupat Madalin Rosioru.
Videoclipul ce insoteste aceasta piesa este unul transit si urmareste mesajul piesei: fa orice atunci cand esti tanar, fii nebun, traieste-ti viata. Astfel il vedem pe What ` s up in ipostaza de artist “intarziat” la repetitii in timp ce se joaca la fel ca un adolescent prin oras. Artistul apare alaturi de prieteni deghizat in Superman.

What`s UP  Tanar si nebun

Colaborarea dintre Moga si Moculescu, surprinzatoare

Cu ani in urma Horia Moculescu, unul dintre cei mai prolifici compozitori ai “generatiei de aur” a muzicii romanesti il critica pe Marius Moga pentru calitatile sale in domeniul muzical. Un episode al acestui “conflict” intre generatii a fost amplificat si de faptul ca Moga ii refuza constant invitatiile “maestrului” la emisiunea pe care acesta o prezenta pe TVR 2, Atentie se canta.

Piesa lui What`s UP, Taxi s-a bucurat de mare succes in primavara-vara 2014, fiind una dintre cele mai difuzate piese. Daca vrei sa revezi interviul luat de noi la lansare acceseaza acest link.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...