What`s UP, Marius Moga si H.Moculescu –Tanar si nebun ( video)

0
1619
What`s UP Tanar si nebun
What`s UP Tanar si nebun

Suntem siguri ca in tabara de muzica initiata de Marius Moga s-au compus multe piese si s-au scris teme muzicale ce ulterior au fost folosite sau schite de viitoare singeluri. Despre piesa “Tanar si nebun” stim sigur ca s-a scris in Tabara de muzica de la Paltinis 001. Muzica a fost compusa de Horia Moculescu, Marius Moga, Laurentiu Duta, What’s Up si Yogi iar textul a fost scris de What’s Up, Marius Moga, Shift, Cornel Ilie. Aceasta piesa ne demonstreaza ca o colaborare intre generatii, artisti mdin zone muzicale diferite nu este imposibila, ba chiar aduce un rezultat interesant. Personal nu apreciez in mod deosebit modul in care a iesit partea lui Moculescu, insa nu vreau sa fiu carcotas De mixaj si master s-a ocupat Madalin Rosioru.
Videoclipul ce insoteste aceasta piesa este unul transit si urmareste mesajul piesei: fa orice atunci cand esti tanar, fii nebun, traieste-ti viata. Astfel il vedem pe What ` s up in ipostaza de artist “intarziat” la repetitii in timp ce se joaca la fel ca un adolescent prin oras. Artistul apare alaturi de prieteni deghizat in Superman.

What`s UP  Tanar si nebun

Colaborarea dintre Moga si Moculescu, surprinzatoare

Cu ani in urma Horia Moculescu, unul dintre cei mai prolifici compozitori ai “generatiei de aur” a muzicii romanesti il critica pe Marius Moga pentru calitatile sale in domeniul muzical. Un episode al acestui “conflict” intre generatii a fost amplificat si de faptul ca Moga ii refuza constant invitatiile “maestrului” la emisiunea pe care acesta o prezenta pe TVR 2, Atentie se canta.

Piesa lui What`s UP, Taxi s-a bucurat de mare succes in primavara-vara 2014, fiind una dintre cele mai difuzate piese. Daca vrei sa revezi interviul luat de noi la lansare acceseaza acest link.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: