What’s UP – Taxi (Official Video) Interviu si fotografii

0
2891
What's UPPiesa si clipul Taxi a fost lansat in premiera in AFI Palace Cotroceni la IMAX, acolo unde Whats`s Up si-a invitat oamenii care i-au fost alaturi pana acum, pentru a se bucura de primul sau single solo. Artistul a tinut si un concert live, iar pe secena au urcat artisti ca: Andra, Uddi, Shift, Amna.
Despre piesa artistul a declarat:What's UP
Taxi este o piesa de la care astept foarte multe rezultate pentru ca a fost facuta cu multa dragoste iar pentru ea au muncit o multime de oameni cu suflet mare si asta se simte inca de la prima ascultare. Si e o mandrie sa fiu primul artist al carui eveniment are promovare intensa pe ecranele de cinema, cred ca e unul din cele mai bune canale de promovare. Ce sa mai zicem de clip, care a fost facut in timp record dar am avut norocul sa ii avem alaturi pe cei mai buni, cu fratii Moga in frunte. Iar cand muzica mea e primita cu atat de multa buna-vointa e cel mai bun semn!
Videoclipul, regizat de Iulian Moga a fost primit cu ropote de apaluze. Clipul a fost filmat sambata(8 februarie), de ziua lui What`s Up, iar toti cei prezenti i-au facut o surpriza si i-au urat un calduros “la multi ani!”. Povestea se doreste a fi continuarea piesei K la meteo, in care artistul  isi cauta iubirea pe care a pierdut-o si nu poate trece peste despartire.

What’s UP – Taxi

Inteviu What’s UP

CONCERT whats up

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: