What’s UP – Taxi (Official Video) Interviu si fotografii

Date:

What's UPPiesa si clipul Taxi a fost lansat in premiera in AFI Palace Cotroceni la IMAX, acolo unde Whats`s Up si-a invitat oamenii care i-au fost alaturi pana acum, pentru a se bucura de primul sau single solo. Artistul a tinut si un concert live, iar pe secena au urcat artisti ca: Andra, Uddi, Shift, Amna.
Despre piesa artistul a declarat:What's UP
Taxi este o piesa de la care astept foarte multe rezultate pentru ca a fost facuta cu multa dragoste iar pentru ea au muncit o multime de oameni cu suflet mare si asta se simte inca de la prima ascultare. Si e o mandrie sa fiu primul artist al carui eveniment are promovare intensa pe ecranele de cinema, cred ca e unul din cele mai bune canale de promovare. Ce sa mai zicem de clip, care a fost facut in timp record dar am avut norocul sa ii avem alaturi pe cei mai buni, cu fratii Moga in frunte. Iar cand muzica mea e primita cu atat de multa buna-vointa e cel mai bun semn!
Videoclipul, regizat de Iulian Moga a fost primit cu ropote de apaluze. Clipul a fost filmat sambata(8 februarie), de ziua lui What`s Up, iar toti cei prezenti i-au facut o surpriza si i-au urat un calduros “la multi ani!”. Povestea se doreste a fi continuarea piesei K la meteo, in care artistul  isi cauta iubirea pe care a pierdut-o si nu poate trece peste despartire.

What’s UP – Taxi

Inteviu What’s UP

CONCERT whats up

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...