Boier Bibescu ft. Negrutzu – Liber ( videoclip )

Date:

Boier Bibescu Liber
Boier Bibescu Liber

Boier Bibescu, unul dintre producatorii cu state vechi in rapul romanesc si colaborator de baza in echipa HAHA Production se remarca in aceasta toamna cu o piesa produsa de el in studioul„boierului”.

Liber, caci asa se numeste noul single, statea “cuminte” de mai mult timp in calculatorul de productie, iar acum i-a venit vremea sa fie aruncat in aer. Muzica si versurile sunt compuse de Boier Bibescu, Adrian Tutu si Mihai Budeanu (Negrutzu) , iar la capitoul muzica si-a adus contributia si Chariton Robert. In ceea ce priveste partea de mix si master s-a ocupat Danut Ene ( Boier Bibescu Studio ).

Mihai Budeanu aka Negrutzu ( 3 Sud Est ) – o noua colaborare

Mihai de la 3 Sud Est a avut mai multe porecle de-a lungul timpului, printre care si Buli s-au Negrutzu, asa cum ne-a declarat in interviul exclusiv pe care i l-am luat. Sub pseudonimul Negrutzu, Mihai a mai lansat si alte colaborari in zona rap, printre care si piese alaturi de La Familia, Sisu sau Catalina.
Responsabil de productia clipului este tot Boier Bibescu, astfel ca pentru aceasta piesa el a scris versuri, a cantat, a regizat, a filmat si a montat 😉

Boier Bibescu Liber

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...