Bug Mafia, Gojira si Planet H – piesa noua

Date:

bug mafia gojira planet h

Fanii Bug Mafia asteapta de mult timp materiale noi lansate de veteranii rapului romanesc, insa pana acum au trebuit sa se multumeasca doar cu reprezentatia live a baietilor din concerte. Ultimul album lansat de trupa care a transformat Pantelimonul in cel mai cunoscut cartier al Romaniei a fost Inapoi in viitor, lansat in septembrie 2011.

Colaborare surpriza Bug MAFIA, Gojira si Plant H

In ciuda faptului ca au lansat numerosi artisti de-a lungul timpului (printre care amintim; La Familia, Grasu XXL, Maximilian ) insa in ultimii ani baietii nu s-au mai implicat atat de mult in lansarea unor nume noi, iar motivele sunt diverse si merita o discutie mai ampla.  Insa unii dintre fani si-au dorit si colaboari  cu nume noi, cu producatori tineri din partea “mafiotilor”. Recent Bug Mafia a  anuntat lansarea unei piese cu Gojira si Planet H in maxim o luna de zile. Piesa cel mai probabil va beneficia si de un videoclip, dar nu in momentul lansarii ci la o perioada dupa. Uni dintre fani si-au exprimat dorinta ca piesa sa ajunga in topuri, insa membri trupei au declarat ca nu este genul acela de piesa care sa ajunga in topuri.

Teaser 1 Gojira & Planet H feat. B.U.G. Mafia

Gojira a lansat o alta piesa alaturi de Planet H impreuna cu Delia, in Culori. Este adevarat este dintr-o alta zona muzicala, dar dovedeste calitatatea de producator al artistului si djului ProFM.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...