Bug Mafia, Gojira si Planet H – piesa noua

0
3697
bug mafia gojira planet h
bug mafia gojira planet h

Fanii Bug Mafia asteapta de mult timp materiale noi lansate de veteranii rapului romanesc, insa pana acum au trebuit sa se multumeasca doar cu reprezentatia live a baietilor din concerte. Ultimul album lansat de trupa care a transformat Pantelimonul in cel mai cunoscut cartier al Romaniei a fost Inapoi in viitor, lansat in septembrie 2011.

Colaborare surpriza Bug MAFIA, Gojira si Plant H

In ciuda faptului ca au lansat numerosi artisti de-a lungul timpului (printre care amintim; La Familia, Grasu XXL, Maximilian ) insa in ultimii ani baietii nu s-au mai implicat atat de mult in lansarea unor nume noi, iar motivele sunt diverse si merita o discutie mai ampla.  Insa unii dintre fani si-au dorit si colaboari  cu nume noi, cu producatori tineri din partea “mafiotilor”. Recent Bug Mafia a  anuntat lansarea unei piese cu Gojira si Planet H in maxim o luna de zile. Piesa cel mai probabil va beneficia si de un videoclip, dar nu in momentul lansarii ci la o perioada dupa. Uni dintre fani si-au exprimat dorinta ca piesa sa ajunga in topuri, insa membri trupei au declarat ca nu este genul acela de piesa care sa ajunga in topuri.

Teaser 1 Gojira & Planet H feat. B.U.G. Mafia

Gojira a lansat o alta piesa alaturi de Planet H impreuna cu Delia, in Culori. Este adevarat este dintr-o alta zona muzicala, dar dovedeste calitatatea de producator al artistului si djului ProFM.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: