Watch Dogs va fi un joc spectaculos!

0
1006
Watch Dogs va fi un joc spectaculos

Watch Dogs va fi un joc spectaculosWatch Dogs se anunta a fi un joc care te face curios sa-l joci, se pare ca echipa de la Ubisoft si-a facut repede fani cand a fost prezentat prima oara Watch Dogs. Asta s-a intamplat acum un an la E3 2012, unde s-a anuntat ca Ubisoft Montreal lucreaza de doi ani de zile la Watch Dogs, un joc care prezinta o grafica excelenta si care ofera un gameplay care este la cautare.

Fiind un hacker care reuseste cu ajutorul unui telefon mobil sa fure cash dintr-un ATM, sa stie viata fiecarui om care are o amprenta digitala si chiar sa anticipeze persoanele care la un moment dat viata le este in pericol, jocul in sine imi aminteste de serialul Person of Interest, fiind putin asemanator.

La primele informatii se pare ca Watch Dogs va fi lansat undeva la sfarsitul anului 2013, undeva in perioada sarbatorilor de iarna, asta cel putin teoretic pentru eu unul ma astept ca Ubisoft sa mai amane jocul cel putin pana in vara, si maxim pana la sfarsitul lui 2014. Sper eu doar sa ma insel si cei de la Ubisoft sa lanseze jocul in decembrie 2013 si sa aibe cat mai putine buguri si sa fie un joc cat de bine finisat si optimizat pentru PC, pentru ca se va lansa si pe PlayStation 4, recent anuntat!

Watch Dogs Gameplay

Pentru mai multe informatii, accesati pagina oficiala a jocului.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: