Allexinno & Mirabela lanseza single-ul “Loving You”

Date:

Allexinno revine cu un nou single „Loving You„, impreuna cu Mirabela Cismaru, fosta concurenta de la „Vocea Romaniei„.

Allexinno si-a inceput cariera muzicala la DJ in 1994, iar din 2006 a inceput sa activeze ca producator muzical. Din 2010 s-a axat pe muzica mainstream si a compus, produs, remixat pentru proiectul Allexino & Starchild, dar si pentru alti artisti autohtoni.

Pentru noul single „Loving You„. Allexinno s-a hotarat sa o coopteze in priect pe Mirabela, care se potriveste perfect ca atitudine si stil cu mesajul piesei. Muzica, versurile si orchestratia piesei ii apartin lui Allexinno, fiind primul produs din multele ce vor urma in noua formula.

Mirabela Maria Cismaru are 18 ani si este eleva la Colegiul National „Spiru Haret” din Targu-Jiu. „Pasiunea pentru muzica mi-am descoperit-o inca de la 5 ani, cand o auzeam pe mama toata ziua cantand. Am mostenit acest talent de la ambii parinti, mama fiind interpreta de muzica populara, iar tata la randul lui a cantat o perioada impreuna cu mama, formand o trupa, insa mai tarziu s-a reprofilat si a continuat cu pictura. Timp de 5 ani am activat la Palatul Copiilor din Targu-Jiu, la sectiunea de muzica usoara, unde am studiat si chitara. De la varsta de 13 ani am mers prin toata tara la festivaluri de muzica usoara, obtinand premii de la cel mai mic la cel mai mare. Anul trecut m-am hotarat sa particip la show-ul de televiziune „Vocea Romaniei„, unde am facut parte din echipa lui Marius Moga si am ajuns pana la etapele LIVE.” a declarat tanara artista.”

Voi ce parere aveti?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...