Voltaj – Meci de box (Videoclip nou)

0
1470

voltaj-meci-de-box-videoclip

Videoclipul Meci de box este regizat de catre Dan Petcan, cel care ii aduce pe baieti intr-o ipostaza inedita si amuzanta, acestia fac parte din decorul cu jucarii din camera micilor protagonisti. Timp de doua zile, regizorul Dan Petcan i-a pus pe baieti in diverse ipostaze comice si neasteptate.

Videolcipul Meci de box prezinta diverse probleme intese de cuplu precum certurile,aventurile, calatoriile neasteptate, cererile in casatorie si multe altele.

Cu momente de tensiune, compromisuri, dragoste si bucurie, viata de cuplu este un joc de copii, in cel mai recent videoclip Voltaj, lansat cu doar cateva saptamani inainte de mega-concertul de la Sala Polivalenta, de pe 20 martie.

Cei doi copii jucausi din videoclipul Meci de Box au filmat cot la cot cu  baietii de la Voltaj, iar timp de 2 zile parcul de distractie s-a mutat pe platoul de filmare.  De la cadrele in care plangeau sau radeau, la cele in care mancau sau se certau, cei mici i-au facut pe toti sa zambeasca, chiar daca a fost nevoie de multe jucarii si munca de convingere pentru a-i impaca.

Este a patra colaborare cu regizorul Dan Petcan, ne-a placut mult ideea lui ca personajele si <luptele> din versuri sa fie duse de niste copilasi. Nu au fost niste filmari prea usoare, dar credem ca rezultatul a meritat din plin!„, spune Calin Goia, solistul Voltaj.

Trupa Voltaj se pregateste intens pentru mega-concertul de la Sala Polivalenta, de pe 20 martie. O productie de amploare, cu multi invitati surpriza, scene mobile, lasere, pirotehnie, concertul „Meci de box” celebreaza dragostea, sub toate formele ei.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: