Premiera la Teatrul Masca -Romeo și Julieta vineri, 7 martie

0
2174

Romeo si JulietaRomeo și Julieta la Teatrul Masca reprezinta o premiera teatrala asteptata cu interes de publicul spectator, iubitor de frumos si avid sa urmareasca o piesa clasica ce este pusa in scena in anul 2014.  Personal sunt covins ca vom urmari o reprezentatie ce ne aminteste de modul in care se traieste iubirea in prezent. Teatrul Masca va avea si un invitat special in persoana lui Eugen Cristea, care va interpreta rolul lordului Capulet. Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 8 martie, ora 19.00.

„Nu cred că ar putea fi un moment mai bun decât acesta pentru a monta Romeo şi Julieta. De ce? Pentru că iubirea în forma ei cea mai pură, mai dezinteresată, mai frumoasă, mai limpede este sortită morţii într-o lume grotesca, vulgară, primitivă, a intereselor meschine, a lipsei de valoare, a murdăriei fizice şi morale. Trăim într-o astfel de lume? Cu sigurantă. Am putea să o schimbăm? Firesc. Putem? Nu sunt foarte convins. Şi atunci? Măcar să vorbim despre lucrurile astea, atât cât mai putem, atât cât ni se mai permite, atât cât suntem în stare să o facem. Să vorbim adică despre frumuseţe şi iubire ca despre o speranţă care încă nu a murit!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

De la inceputul acestui an Teatrul Masca ne-a pregatit mai multe surprize; la finele luni ianuarie am putut vedea piesa “Bolnavul inchipuit” in cadrul proiectului cu Teatrul prin tara ocazie cu care am stat de vorba cu Stefan Livadaru despre proiectele teatrului in anul 2014.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: