Piesa noua Voltaj – Meci de box

0
1236

voltaj meci boxGeorge Hora ne anunta acum ceva timp despre faptul ca lucreaza intens la o noua piesa pentru baietii de la Voltaj, o trupa al carei fan a fost si el inca de pe vremea cand nu era un nume in industria muzicala romaneasca. Piesa „Meci de box” este semnata 100% de George Hora, iar mesajul piesei este unul mult mai matur si poate fi inteles mult mai bine de cei casatoriti care stiu foarte bine ce inseamna compromisurile intr-o relatie si care sunt reprosurile tip sablon care se intalnesc intr-o relatie.

Voltaj Meci de box

Diverse rude, dormitul cu geamul deschis sau suprematia asupra baii sunt, alaturi de o infinitate de alte posibilitati mai mult sau mai putin amuzante, „spinii” vietii fiecarui cuplu, mii de motive de cearta si tot atatea motive de impacare… sau nu.
Si daca psihologii ne sfatuiesc sa rezolvam fiecare problema, oricat de neinsemnata ar parea, Voltaj ne invita la dezbatere in plen, in care “sufrageria” de acasa se va muta la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar problemele cotidiene se vor rezolva nu prin discutii interminabile, ci prin muzica. 

Piesa Meci de box da titlul mega concertului Voltaj de la Sala Polivalenta, dupa ce au sustinut in ultimii ani productii la Sala Palatului, o locatie ceva mai mica si care te limiteaza mai mult la capitolul scenografie dar in schimb are o acustica mai buna.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: