Videoclip Cristina Spatar-Zambesc feat. Speak

0
1960

Cristina Spatar a fost numita o buna perioada “regina R`n`B din Romania”, insa de cativa ani si-a dedicat mai mult timpul vietii de familie, astfel ca prezenta sa pe scena muzicala a fost aproape inexistenta.Cristina Spatar Zambesc Astazi anuntam cu bucurie o noua piesa lansata de artista ce se numeste Zambesc si este feat cu Speak ( HaHaHa Production ) Muzica este compusa de Bodea Constantin, Morosanu Elena, Moraru Diana, iar textul este scris de Moraru Diana, Morosanu Elena si  Sprianu Stefan. Piesa a fost lucrata alaturi de echipa zambareata de la HaHaHa, asa cum ne dezvaluie si artista.

Timp de un an, am stat in studiourile HaHaHa Production pentru a inregistra o serie de piese sub indrumarea lui Smiley. Am ales impreuna cu o intreaga echipa de profesionisti melodia care va marca revenirea mea pe scena muzicala. Colaborarea cu Speak, un artist extrem de talentat si de muncitor, a fost alegerea perfecta, la fel cum a fost si decizia de a-i avea alaturi pe Iulian Moga, in calitate de regizor, pe Alex Abagiu ca make-up si pe Dana Budeanu ca stilist”, declara Cristina.

Cristina Spatar Zambesc

Cristina Spatar Zambesc 2Videoclipul piesei a fost filmat in studiourile de la Buftea si s-au desfasurat pe parcursul unei zile intregi in conditii meteo deloc placute, temperaturile fiind cu minus pe timpul noptii, tinand cont de faptul ca s-a filmat pana la ora 3 dimineata. Tinutele din clip sunt semnate de Dana Budeanu, iar de regia noului clip Cristina Spatar s-a ocupat Iulian Moga.

“Am avut la dispozitie o rulota in care mergeam sa ne incalzim ori de cate ori aveam cateva minute de pauza, unde m-am schimbat si am reusit sa ciugulesc pe fuga ceva de mancare. A fost o zi grea, dar frumoasa, iar rezultatul a meritat tot efortul meu si al echipei. “Zambesc” este o piesă Pop-R’N’B, de dragoste, matura, in care cred ca ne regasim fiecare dintre noi”,  a mai precizat artista.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: