Videoclip CRBL-usor, Usor cu Adda si raku, foto + interviu Adda

0
3303
Videoclip CRBL-usor, Usor

Videoclip CRBL-usor, Usor CRBL a lansat in cadrul unui eveniment dedicat presei videoclipul Usor, Usor alaturi de Adda si raku. Clipul a fost regizat de Oase, un b-boy foarte bun prieten al artistului. Seara a fost speciala si prin prisma faptului ca a reprezentat si o premiera pentru artist din punct de vedere muzical: primul concert cu band. De-a lungul timpului CRBL a evoluat foarte mult ca artist, de la postura de dansator in Simplu avand cateva versuri de rap simple si sacadate printre coregrafia de Break dance la postura si imaginea de astazi: imbracat la sacou cu palarie si cantand cu band. La eveniment au fost prezent foarte multi prieteni ai artistului; gasca deMoga Music, Smiley, Pavel Stratan si multi altii care au tinut sa ii fie alaturi la aceasta lansare.Tinand cont de faptul ca Adda este Adda este vocea de pe aceasta peisa ne-am gand sa ii luam un interviu in exclusivitate

Interviu Adda

Reporter: Cum te simti tinand cont de faptul ca intr-un timp relativ cariera ta muzicala a cunoscut o ascensiune demna de luat in seama ?

Adda: Ma simt foarte bine. E ok, invat, cunosc oameni noi. Invat, nu m-am nascut facand asta, m-am nascut cu dragostea pentru muzica si acum vin celelalte lucruri.

 Reporter: Cat de obositor este sa te obisnuiesti cu stilul acesta de viata?

Adda: Da, intr-adevar este obositor, nu prea ai timp pentru tine, pentru iesit cu prietenii sau pentru o viata persoanala. Dar, nu este atat de important pentru mine acum asta. In momentul de fata este importanta cariera.

Reporter: Ce alte colaborari pregatesti?

Adda: In aceasta vara o sa pregatesc un nou single, va fi o colaborare, dar nu doresc sa dezvalui asta, inca. Si in toamna voi scoate un nou single in colaborare cu cineva de la De Moga Music.

Mesaj: sa va uramti visele, sa aveti incredere in voi

Videoclip CRBL-usor, Usor

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: