Virgil Iantu – Ce bine ca esti (Videoclip)

Date:

ce bine ca esti

Dupa ce anul trecut ne-a surprins cu primul sau single, Virgil Iantu ne prezinta azi si videoclipul pentru piesa “Ce bine ca esti”, extrasa de pe albumul sau de debut Ieri si azi. Videoclip  a fost filmat timp de 2 zile la Bucuresti, regizat de Anthony Icuagu.

Pe langa lansarea videoclipului „Ce bine ca esti”, Virgil Iantu anunta si lansarea primului sau album solo, „Ieri si azi”, o colectie inedita de piese romanesti cunoscute, reorchestrate si interpretate intr-o maniera swing.

Despre album Virgil declara:

Acest album este o mica istorie a muzicii romanesti, e o colectie frumoasa care sper sa placa. Am inceput cu trecutul si am ajuns in prezent. Reorchestratiile si interpretarea au, din punctul meu de vedere, haz, iar dorinta mea este sa ne bucuram de piese romanesti aparute in perioade diferite, pe care le iubim, dar care poate ca ne lipsesc in ultima vreme”.

Piesele vor putea fi ascultate live intr-o serie de concerte pe care Virgil le va sustine in primavara acestui an in mai multe orase din tara, turneul marcand totodata si lansarea primului sau album.

Primul concert va avea loc pe 1 martie, la Filarmonica Banatului din Timisoara, Sala Capitol si va fi precedat de lansarea oficiala a albumului de pe 28 februarie.

Biletele pentru concert vor fi disponibile pe www.Myticket.ro si in magazinele  Diverta.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...