Vineri seara mergem la concert!

Date:

Dupa o saptamana lunga, obositoare, cu flori si martisoare, seara de 2 Martie ne trimite prin cluburi la concerte. De-as putea sa ajung in aceasta seara prin toata tara, cu siguranta as merge in Bucuresti, Pitesti, Oradea, Timisoara, Arad, Reghin, Suceava, pentru ca in aceste orase vor sustine concerte cei de la Parazitii, Emeric Imre, Iris, Luna Amara, Bere Gratis, Ellie White, Vita de Vie.

-> Concert Iris la Suceava – începând cu ora 22:00, Padrino Suceava te invită la un nou concert cu trupa Iris. Cu siguranta ar fi primul concert spre care mi-as indrepta grabita pasii :D.

-> Concert Vita de Vie la Reghin – Vita de Vie concerteaza in clubul After Dark din Reghin, Mures, de la ora 21:00.  Adi Despot si membri Vita de Vie va invita la o seara cu muzica excelenta.

-> Concert Bere Gratis la Pitesti – de la ora 21:00, pe scena clubului Hush din Piteşti va urca trupa Bere Gratis. Binecunoscuta trupă a pregătit o mulţime de surprize fanilor piteşteni, aceştia având ocazia să asculte în cadrul concertului piese de pe următorul album Bere Gratis.

-> Concert Luna Amara la Timisoara – incepand cu ora 22:00, in Daos Club situat pe Splaiul Nicolae Titulescu nr.5, vor concerta cei de la Luna Amara. Timisoreni, nu ratati un astfel de concert!

-> Concert Parazitii la Oradea – Club Prestige se inaugureaza pe data de 2 martie pe str. Lapusului. Cu aceasta ocazie, oradeanii sunt invitati la un concert Parazitii, de la ora 23:00.

-> Ellie White la Arad – aradenii se pot bucura de prezenta frumoasei Ellie White, pe numele ei real Elena Baltagan, de la ora 22:00 in Burlesque Boutique de pe Bulevardul Dragalina 25.

-> Concert Emeric Imre la Bucuresti – Emeric Imre ne va incalzi sufletele cum numai el stie s-o faca, in clubul E…Varza, din capital, situat pe Str.Episcopul Radu 28,  de la ora 21:00.

O seara cat mai frumoasa, cu muzica buna!

Nu ma satur de melodia asta :X :

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=kGOH_j3wawU[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...