Petrecerea de lansare a albumului MICHAEL JACKSON -Xscape in Romania

Date:

Xscape -MICHAEL JACKSON  IMG_8532In ciuda faptului ca au trecut cativ ani de la moartea regelui, fanii din Romania si din intreaga lume nu l-au uitat. Albumul lansat de curand in Romania este un material prelucrat si lansat dupa disparitia artistului si isi propune sa le ofere iubitorilor „fenomenului MJ” piese noi, ce nu au mai fost ascultate de publicul larg pana acum. Materialul contine 8 piese noi ce au fost înregistrate în perioada 1983 – 1999.

Holograma lui Michael Jackson la Billboard Music Awards

Cu ocazia premiilor muzicale Billboard Music Awards organizatorii au pregatit un eveniment inedit, holograma lui Michael Jackson pe scena timp de 4 minute interpretand piesa Slave to the Rhythm“, de pe albumul “Xscape“. Prima piesa de pe album este cu Justin Timberlake si se numeste Love Never Felt So Good. Este de asteptat sa mai apara si in viitor astfel de materiale, tinand cont de faptul ca bursa zvonurilor spune ca artistul mai avea „la sertar” 100 de piese inca nelansate.

Petrecerea de lansare a albumului Xscape -MICHAEL JACKSON in Romania

Comunitatea  Michaej Jackson din Romania prin Claudiu Mike Serban au organizat un eveniment de lansare a noului material in Romania in Club Infinity din Bucuresti. Au simtit cum oamenii il adora pe Michael, chiar daca nu mai este printre noi, cum ii asculta muzica cu mare placere cu cum vibreaza atunci cand in boxe se aude piesa preferata. La evenimentul din Capitala s-a dansat, s-au facut coregrafii pe muzica regretatului artist, s-au organizat concursuri si s-au dat premii din partea Cat Music si Sony Music.

Reporter: Am observat ca Michael jackson are fani de toate varstele, la eveniment au fost prezenti chiar si copi
Claudiu Mike Serban: Sunt bucuros ca au venit si fani tineri, copii chiar. Eu alaturi de cateva persoane prezente la lansare suntem fondatorii fan clubului Michael Jackson in Romania in 92. Acum am ramas putini din cei de atunci.
Reporter: Mai pregatiti si alte evenimente?
Claudiu Mike Serban: Da pregatesc un eveniment si mai mare pe 29 august cu ocazia zilei de nastere a lui Michael. Va veni cineva din state.

Holograma lui Michael Jackson la Billboard Music Awards

Michael Jackson & Justin Timberlake – Love Never Felt So Good

PARTY lansare album Xscape –

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...