DJ Undoo a lansat “Rapperii au talent”. OBLX & MP13 printre cei mai talentati rapperi

Date:

 

DJ Undoo, unul dintre cei mai apreciati DJ din zona Hip Hop dar in acelasi timp si producator a lansat in luna martie concursul “Rapperii au talent” prin care mc care isi doreau sa se faca remarcati erau provocati sa participe la concurs. Rapperi puteau sa particile la concurs pe instrumentalele semnate de Undoo si puse la dispozitie gratuit.Premiile au fost zimbolice  dar nu neaparat fara valoare; expunere si atentie din partea veteranilor din bransa.

Astazi au fost anuntati castigatorii 

Astazi Undoo a facut publice numele rapperilor cei mai talentati, nume ce vor intra cu aceste piese pe un mixtape ce se va numi….cum altfel? Romanii au talent 🙂  Juriul, format din: Dj Dox (Grupul de Rezistenţă), Praetor (Veritasaga), Seb (Vinyl Sapiens) şi Undoo, a selecţionat piesele câştigătoare. Printre acestea se numara : OBLX & MP13 – Foame de lup ,Complexu 1-Momentul adevarului,Stress feat Dj Undoo-Sub ochi

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...