Puya a lansat clipul „Maidanezi”cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea

Date:

 

 

Noul clip lansat de Puya la piesa „Maidanezi” cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea este unul dur la fel ca si piesa; are mesaj si mai mult decat atat e o piesa destul de grea ca si sound si diferita in acelasi timp de precedentele singeluri lansate de artistul de la Scandalos Music. Cei care il criticaau pan acum ca era „prea comcercial” trebuie sa asculte piesa, sa vada clipul si sa argumenteze ce este „comcercial”  in aceasta piesa. Piesa  a fost lansata in exclusivitate aseara pe MTV, iar in aceasta dimineata a avut premiera in studioul ProFm in emisiunea „Alarma” cu Nicolai si Gicu.

Despre cele 3 nume noi prezente pe aceasta piesa, Puya a declarat ca fac parte din echipa de productia a noului sau material MAIDANEZ, ce va fi lansata in curand.

Puya a declarat:

Am umblat in multe studiouri pana sa ajung la aceasta formula, am cunoscut multi baietii care vor sa se lanseze ca si mc sau producatori si am ajuns la aceasta varianta.Pentru mine este clar;  Ca sa aduci lucruri noi trebuie sa lucrezi cu oameni noi. Titlul piesei vine de la faptul ca nu putem fi tinuti in lesa, nu putem fi dresati la fel ca niste caini maidanezi.

Muzica  este compusa de Mahia Beldo, iar text este scris de Puya , Doddy , Posset si  Alex Velea. De productia clipului s-a ocupat echipa de la Vision Production si ne aminteste si de alte clipuri Puya; fara cadre exterioare, in schimb imagini de studio care sa sustina cat mai fidel textul si mesajul piesei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...