New video|Sisu – Interfete

Date:

Sisu si-a lansat  cel mai nou clip, ce promoveaza piesa Interfete, extrasa de pe albumul Marea evadare, ce va fi lansat in 2012. Clipul a fost regizat de Jean Blagoi & Sisu Tudor fiind filmat partial alb-negru in doua locatii- un apartament si pe celebrul pasaj de la Gara de Nord.

Pana atunci, fostul component La Familia va sustine un concert in Silver Church duminica 18 Septembrie, unde ii vom putea vedea ca invitati pe Cedry2k, Pacha Man, Dragonu Ak 47 , Subsemnatu si Robert Drogatu.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=CDE-3_BuZpk[/pro-player]

S-a „rupt” La Familia?

Multi dintre fanii La Familia se intreaba de ce nu ii mai pot vedea pe cei doi membri cantand impreuna „ca o mare familie” asa cum o faceau pe vremuri. Din pacate putem observa si noi- si au spus-o si ei, intr-un mod mai mult sau mai putin direct- au viziuni diferite asupra muzicii. In timp ce Puya a abordat piata muzicala printr-un stil ceva mai accesibil publicului larg si radiourilor, Sisu Tudor s-a dus catre zona „grea” a rapului, underground atat prin teme, stil, cat si prin colaborari din aceasta zona.

Aceasta ruptura s-a produs cu siguranta in perioada in care SISU era la inchisoare, perioada in care Puya a muncit foarte mult, a facut diverse colaborari si intr-un final a „dat” peste G. Hora care l-a adus pe radio prin piesa „Undeva-n Balkani”.

De atunci colaborarile dintre cei doi au fost tot mai rare, cu atat mai putin  concertele in care i-am vazut pe aceasi scena, iar acum putem observa ca site-ul la-familia.ro este suspendat, in schimb exista doar sisutudor.ro si puyaoficial.ro. Puya lucreaza cu cei de la Music Expert iar Sisu si-a facut casa de productie: „Micul Mexic” .

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=HNC3wUBkfAU[/pro-player]

Pe 16 septembrie, la Braşov, alături de Cosmina Păsărin, Puya va face oficiile de gazdă a celor mai importante premii din industria muzicii româneşti – Romanian Music Awards.

Cu toate acestea  Puya a declarat intr-un interviu pentru adevarul ca lucreaza la albumul la Familia…dar nu a pomenit nimic de Sisu 😀

Lucrezi la albumul La Familia. În ce stadiu te afli?

Da, lucrez din greu şi sunt decis să-l termin pentru că am promis de foarte mult timp asta. Nu am reuşit să facem ceva bun, dar acum ne apropiem cu paşi repezi de finalul dorit.

Vei lucra tot cu producătorul George Hora, la fel ca pentru albumele anterioare?

Da, o să lucrez şi cu el. Lucrez cu mai mulţi, dar cu George Hora am o chimie specială. Ies treburi bune. Încă n-am ajuns la Timişoara, la studio, dar luna aceasta se va întâmpla cu siguranţă.

Cum vor suna piesele?

Nu pot să-mi dau seama cum vor suna decât după ce o să ajung în studio. Mie-mi place să încerc multe lucruri. După cum s-a văzut, îmi plac schimbările.

Ultimele două albume, Românisme I şi II nu se aseamănă cu cele din perioada La Familia. De ce această schimbare de stil?

De ce nu? Eu cânt de prin ’97, cam atunci am scos primul album. Mi se pare o tâmpenie să nu schimbi nimic până-n 2011. Mie-mi plac şi alte genuri de muzică, îmi place să le combin, îmi place energia muzicii de club, spre exemplu. Mi se pare un lucru bun să schimbi. Ce n-am schimbat deloc în muzica mea e tenta socială din versuri, modul de abordare a textului. Nu l-am schimbat pentru că mesajul e esenţa în muzică. Indiferent că e făcută de George Hora sau Tiesto, muzica mea trebuie să aibă un mesaj.

Odată cu schimbarea asta, crezi că ţi-au rămas alături fanii din perioada „La Familia”?

Lumea e cârcotaşă. Oamenii iubesc să urască, blamează nişte lucruri fără să aibă un suport real. Oricum, cu cât urci mai sus, cu atât există mai mulţi indivizi care te desfiinţează. Brigăzile de fani se măresc proporţional cu cele de cârcotaşi. Eu nu cer să plac la toată lumea, ar fi o tâmpenie să încerc să-i mulţumesc pe toţi. Eu vreau să mă mulţumesc în primul rând pe mine. Dacă eu consider că piesa mă reprezintă şi e ok, înseamnă că fac un lucru bun. Tot timpul va exista cineva care să comenteze negativ. Lumea greşeşte, se grăbeşte să arunce cu noroi şi nu-şi dă seama că sunt nişte oameni care ar merita un pic mai multă atenţie, şi nu mă refer la mine aici. Mă refer, de exemplu, la artiştii care au făcut un nume României în afară, la Alexandra Stan, la Inna. Puţini realizează cât de mult au schimbat ele imaginea românilor în străinătate. Nu-şi dau seama ce înseamnă să asculte nişte spanioli sau nişte italieni, artişti români.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...