New video|Ellie White -Power Of Love

Date:

Ellie White, fosta solista  a trupei DJ Project si-a lansat clipul Power Of Love, o productie Ador Media, regia fiind semnata de Alex Ceausu iar post productia de Cristi Smarandoiu.

Ne-au impresionat locatiile extraordinare in care s-a filmat acest clip si ne-am intrebat: Unde a fost filmat? Iar raspunsul nu a intarziat sa apara: La Sicilia. Initial, regizorul clipului, alaturi de Elena se gandeau sa filmeze in Grecia, asa cum a procedat Alex si cu alte clipuri ( Andreea B, Sasha Lopez) dar la sugestia unei prietene au ales Sicilia.

Barbatul din clip, un model italian si-a intrat atat de bine in rol incat i-a adresat Elenei invitaţii mai speciale, dar din cate a declarat artista  … nu s-a întâmplat nimic deosebit.

Clipul a fost lansat de ziarul Libertatea , pentru care Elena a acordat si un mini interviu, din care extragem doua intrebari mai picante cu raspunsurile aferente:

Că tot a venit vorba despre iubire, bărbati, amor… ce apreciezi cel mai mult la un bărbat? Cum te poate cuceri un bărbat?
Eu sunt o persoană romantică, dar şi dificilă când este vorba despre cucerit. Sunt mai atentă la modul în care se poartă şi la tot felul de detalii. Ar fi frumos să mă surprindă cu ceva, să fie spontan, original şi glumeţ. Acum că am văzut Sicilia, plaja din Taormina ar fi unul din locurile în care mi-ar plăcea să merg la o întâlnire. Scenariul trebuie să includă un restaurant pe malul mării, lumânări şi o plimbare pe plajă călare pe cai, la apus de soare…

În jocul seducţiei seduci sau te laşi sedusă?
Ai spus foarte bine joc… Ca să fie un joc frumos trebuie ca cele două tabere să ştie să se completeze, când unul este mai agresiv celălalt să se lase dominat şi invers. Da, îmi place să seduc, dar şi să mă las sedusă! Cel puţin, uneori…

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Y6vpn1XmKD4[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...