Videoclip|Voltaj-“Lumea e a mea”

Date:

Aseara am fost prezenti la lansarea celui mai nou clip al trupei Voltaj, „Lumea e a mea”, eveniment ce a avut loc pe cladirea ING, prima cladire de birouri cu heliport din Bucuresti. Acoperisul acestei cladiri a reprezentat una dintre cele doua locatii in care baietii au filmat clipul baladei „Lumea e a mea”. Piesa este compusa muzica si versuri de VOLTAJ, iar producator pentru aceasta piesa a fost George Hora. Apropo de producatorul din Timisoara si de echipa de la Studio 66 trebuie sa stiti ca piesa are si o varianta cu Kamelia Hora.

Nu stim de ce, dar baietii au ales sa lanseze aceasta piesa in noua varianta in care nu apare si Kamelia. I-am intrebati pe baieti de ce au ales sa lanseze in aceasta vara o balada, iar raspunsul a venit scurt si la obiect:

Fanii au ales aceasta piesa in cadrul sesiuni de selectie ce a avut loc toamna trecuta intr-un club din Bucuresti. Atunci piesa „Da vina pe Voltaj” a fost aleasa cu doar cateva voturi mai mult decat „Lumea e a mea” , astfel ca alegerea acestei piese pentru vara 2012 a fost una fireasca.

Dan Petcan: „Lucrez foarte bine cu cei de la Voltaj”

Am stat de vorba la aceasta lansare atat cu baietii de la Voltaj cat si cu regizorul acestui clip, Dan Petcan, care a semnat deja trei dintre clipurile Voltaj. Primul pas in aceasta colaborare a fost facut de regizor care i-a trimis un mesaj lui Calin si ia aruncat manusa. Se inteleg atat de bine si pentru ca baietii sunt extrem de deschisi la ideile indrasnete ale regizorului.

Despre colaborarea cu cei doi actori, Dan Petcan ne-a declarat: Am lucrat foarte bine cu actorii din clip, Andi Vasluianu si Diana Roman si asta se vede in rezultatul final. „Ii spuneam lui Andi care este ideea mea si el se ducea 10 m mai departe, intra in stare si spunea „motor”. Clipul a fost filmat in doua locatii superbe: prima intr-o zona centrala, in spate la cinema Patria, iar cea de-a doua chiar pe Heliportul cladirii ING. In clipul celor de la Voltaj putem vedea si brandul Angeli, care a fost prezent si la lansarea clipului. Din ce in ce mai des vedem branduri importante in clipurile trupelor romanesti, semn ca muzica romaneasca incepe sa conteze tot mai mult pentru publicitari.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=5l2EUDevI9s[/pro-player]

Vom prezenta cat mai curand si interviu cu baietii…asa ca ramaneti alaturi de noi.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...