Stagiunea teatrala de primavară la Palatul Sutu incepe cu OMUL DE GUMA

Date:

Piesa teatru OMUL DE GUMA
Piesa teatru OMUL DE GUMA

Teatrul reprezinta cu siguranta o gura de aer proaspat in peisajul evenimentelor bucurestene, astfel ca venim pentru voi cu o recomandare teatrala: OMUL DE GUMA de Sebastian Grama. Piesa de teatru amintita anunta debutul stagiunii de primavara de la Palatul Sutu. Distribuţia: Andreea Vişan şi Bogdan Nechifor. Prima reprezentatie va avea loc marţi 17 martie, la ora 19:00, la Palatul Suţu (Bulevardul Ion C. Brătianu nr. 2).

Textul poate fi înțeles ca o pilda de „moralitate” din lumea presei, dar și ca povestea a doi oameni pierduți între două labirinturi: al vieții profesionale și al celei personale. În cele din urmă, nu se poate spune cine manipulează pe cine, dacă este vorba de fapt despre manipulare, despre „automanipulare” sau pur și simplu despre delir.

Despre piesa OMUL DE GUMA

Se iau câteva clişee (televiziune, manipulare, falsificarea sentimentelor, corectitudinea politică) şi se întind pe scenă. Se ia încă o serie de clişee (comedie explozivă, ironie feroce, denunţ/autodenunţ etc.). Se adaugă puţină aberaţie, puţină violenţă, un pic de sex, un vârf de cuţit de suprarealism. Se amestecă bine şi se pune rezultatul la foc puternic.
După aproximativ o oră, se scoate ce a mai rămas din flăcări şi se încearcă (prudent) cu mintea. Dacă s-a obţinut o materie dură, abrazivă, aceasta se lasă la aplauze după gust

Tonul scriiturii este comic, iar actorii mizează în bună măsură pe această manieră de a-și construi personajele, deși concluzia sugerată spectatorilor este departe de a fi veselă.

Preţ: 16 lei.

Programul stagiunii:

Marţi 31 martie ora 19 – „Vorbe, vorbe, vorbe”
Marţi 14 aprilie ora 19 – „Hamlet II”
Marţi 28 aprilie ora 19 – „Două vorbe”
Marţi 5 mai ora 19 – „Noaptea vrajbei noastre”

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...