Nicole Chery a fost zana surprizelor pentru un coleg de scoala

Date:

nicole cherryNicole Chery este o tanara vedeta ce s-a lansat in industira muzicala de putin timp, mai exact la inceputul anului 2013, atunci cand a fost prezentata publicului de cei doi nebuni de la ZU, Buzdu si Morar. Imediat dupa ce a fost laudata pentru vocea ei exceptional a lansat piesa Memories, iar in februarie acest an a lansat phenomeno. Ulterior Nicole a beneficiat de o expunere media foarte buna in cadrul show-ului tv Te cunosc de Undeva, emisiune unde a invatat foarte multe despre canto, prezenta scenica, actorie, intrarea in rol s.a.s.m.d

Nicole i-a prezentat-o unui coleg pe Antonia

Stim cu totii cat de admirata este Antonia de majoritatea barbatilor din Romania, iar elevii de liceu nu fac exceptie. Invitata la Alarma cu Greeg si Onuc de la ProFM, Nicole a povestit un episod foarte simpatic; tanara artista i-a facut o mega surpriza unui coleg de liceu atunci cand l-a pus fata in fata cu Antonia, artista pe care o admira foarte mult si nu doar pentru calitatile vocale. Nicole Cherry este eleva în clasa a IX-a la Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti, secţia Actorie.

Care este programul pe care il are Nicole ? Este usor sa fi vedeta ? Raspunsul categoric NU

„Mă trezesc devreme, merg la cursuri, fac repetiţii, particip la emisiuni, îmi petrec mult timp şi la studio, am spectacole, încerc să le împac şi să le fac bine pe toate. A fost dificil să trec de la percuţie şi pian la actorie, dar mi-am dorit mult să învăţ şi asta” a declarat Nicole la Radio 21.

Chiar daca are un program incarcat si uneori este nevoita sa lipseasca de la unele ore, profesorii o inteleg, mai ales ca vorbim de un liceu de arte care ar trebui sa puna accent foarte mult pe practica, iar ea cred ca face practica cat pentru toata clasa 😀

Nicole a lansat clipul Vara mea

Nu in urma cu mult timp Nicole a lansat clipul Vara mea, o piesa cu versuri “pentru varsta ei”. Atat piesa cat si clipul sunt produse de echipa de la HaHaHa production. Clipul a strans in doua saptamani peste 2, 4 milioane de vizualizari.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...