Festivalul Berii Germane „Oktoberfest” 2012 va avea loc intre 6-9 septembrie

Date:

Chiar daca nu suntem decat la jumatatea lunii august trebuie sa anuntam un eveniment mult asteptat de voi Festivalul Berii Germane „Oktoberfest” 2012. Acesta va avea loc in parcul Tineretului din Bucuresti,intrarea din b-dul Sincai  intre 6-9 septembrie. Personal cred ca berea a devenit aproape la fel de consumata ca apa; ROMANUL chiar daca provie din mediul urban si  consuma la 0,33 in mall sau la 2 l in fata blocului, cu lamaie sau bruna sau merge la munca campului, omul consuma bere, multa BERE. Acest lucru l-au inteles si cei de la expopedia international care au adus special pentru acest eveniment importat 30.000 litri de bere bavareza si ceha si anume bere premium pils blonda,bere nefiltrata blonda sau neagra,bere neagra ,bere bruna, ,bere cu lamaie.

Ce marci de bere se vor comercializa  la festival ? Weismainer,franziskaner,leikeim,monchshof,kapuziner,kulmbacher,eku,patrizier brau acestea sunt doar cateva din berile germane plus beri cehesti: budejovichy budvar,kozel,pardal,zlaty bazant pe care vizitatorii le vor putea savura la festival alaturi de preparate   germane ( turinger,bratwust,ciolan cu varza,piept de rata )inclusiv mici,fripturi,frigarui; brutarie nemteasca)

Muzica de la festival va fi specifica acestor evenimente ce isi are radacina in Germania, astfel ca pe  scena  va canta zilnic fanfara de muzica bavareza „karpaten show”. Nici concursurile nu vor lipsi, cel mai asteptat fiind  miss festivalul „berii germane „ cu un premiu cel mare constand intr-o excursie la renumitul festival „oktoberfest”munchen. Festivalul va fi deschis pe data de 06 septembrie la ora 12.00 in prezenta unui reprezentant important al camerei de comert romano-germane care va da cep la primul butoi de bere.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...