Videoclip|Smiley – Dead man walking

0
595

Smiley si-a lansat clipul Dead man walking ieri la Hollywood Multiplex – Mall Vitan, fiind invitati ziaristi si prieteni. Gazda evenimentului cine putea sa fie..? decat insusi Smiley? Clipul ce promoveaza aceasta piesa a fost regizat de echipa Griffon si ni-l prezinta pe artist in mai multe ipostaze: de la visul de a fi pe scena pana la realitatea de a se intampla acest lucru. Smiley joaca in acest clip mai multe roluri….sau altfel spus daca in realitate e imposibil sa-si faca o clona pentru a fi prezent la mai multe evenimente, in clip acest lucru a fost posibil.

In noul clip il putem vedea si pe Pavel Bartos, colegul de prezentare a lui Smiley de la „Romanii au talent” cum isi arata „figura” lui de dans preferata 😀

 

Dead man walking reprezinta o premiera mondiala, fiind primul videoclip care are integrate elemente de realitate augmentata. Pentru a descoperi despre ce e vorba, ai nevoie de o aplicatie special creata, HaHaHa Reality, disponibila gratuit in Application Store sau Google Play. Tot ce trebuie sa faci, dupa ce ti-ai downloadat aplicatia, este sa filmezi markerul grafic din videoclip cu telefonul, iar petrecerea va continua la tine acasa.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=CeKeN6B11bY[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: