Videoclip|Smiley – Dead man walking

Date:

Smiley si-a lansat clipul Dead man walking ieri la Hollywood Multiplex – Mall Vitan, fiind invitati ziaristi si prieteni. Gazda evenimentului cine putea sa fie..? decat insusi Smiley? Clipul ce promoveaza aceasta piesa a fost regizat de echipa Griffon si ni-l prezinta pe artist in mai multe ipostaze: de la visul de a fi pe scena pana la realitatea de a se intampla acest lucru. Smiley joaca in acest clip mai multe roluri….sau altfel spus daca in realitate e imposibil sa-si faca o clona pentru a fi prezent la mai multe evenimente, in clip acest lucru a fost posibil.

In noul clip il putem vedea si pe Pavel Bartos, colegul de prezentare a lui Smiley de la „Romanii au talent” cum isi arata „figura” lui de dans preferata 😀

 

Dead man walking reprezinta o premiera mondiala, fiind primul videoclip care are integrate elemente de realitate augmentata. Pentru a descoperi despre ce e vorba, ai nevoie de o aplicatie special creata, HaHaHa Reality, disponibila gratuit in Application Store sau Google Play. Tot ce trebuie sa faci, dupa ce ti-ai downloadat aplicatia, este sa filmezi markerul grafic din videoclip cu telefonul, iar petrecerea va continua la tine acasa.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=CeKeN6B11bY[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...