Videoclip|Bosquito – Întuneric în culori feat. Ovidiu Lipan Țăndărică

0
811

Radu Almasan de la trupa Bosquito  a revenit in Romania in urma cu mai bine de un an si jumatate dupa o aventura in America ce a durat aproape 7 ani. Si nu va ganditi ca a fost vorba de o aventura amoroasa…ci de o aventura muzicala. Nu de alta dar a plecat in SUA cu tot cu sotie si trupa. Este adevarat ca o parte din membri trupei s-au pierdut pe drum, iar sotia a divortat de Radu, dar experienta nu este comparabila cu nimic 🙂  Prima piesa lansata dupa intoarcerea in tara a fost „Când îngerii pleacă” si parca ne duce cu gandul la viata amoroasa a solistului de la Bosquito.

„Această piesă cânta povestea iubirii într-o lume a mercantilului. Este o declarație de dragoste la adresa vieții surprinzând energia și puterea pe care ți-o dau sentimentele simple dar atât de complexe și adânci în esență.”

Se zvoneste ca in toamna trupa pregateste si un album de studio, dar pana atunci au lansat un noua clip la piesa Întuneric în culori alaturi Ovidiu Lipan Țăndărică. Clipul a fost filmat la inceputul lunii iunie si beneficiaza si de prezenta legendarului tobosar. Clipul este filmat in stil retro, iar versurile si mesajul piesei se apropie foarte mult de ce cantau cei de la Phoenix, dar mesajul a fost adaptat pentru zilele noastre.

„Acesti baieti, dar mai ales Radu Almasan si Ionut Contras, sunt extraordinari. Au un alt public fata de ce stiu eu si am reusit impreuna sa cream pe scena o fuziune care iese. Si iese foarte bine”.

foto: Bosquito

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: