Grasu XXL, Maximilian & Spike – Didaia (Videoclip)

Date:

Grasu XXL Didaia Videoclip
Grasu XXL Didaia Videoclip

Grasu XXL sare in scena cu gratie si lanseaza clip la piesa Didaia cu Maximilian & Spike. Textul scris de cei 3 artisti nu este in nici-un caz pentru radio, ci este cu dedicatie pentru toti cei care se lanseaza intr-o avalansa critica asupra lor. Okapi fiind in acelasi timp cel mai prolific crew rap de la noi, dar si cel mai controversat. Motivul pentru care sunt criticati este acela ca rapul lor se indeparteaza de originile acestui stil (spun unii )  si se apropie de muzica “de radio”, un argument fiind ca piesele sunt tot mai melodioase iar mesajele nu mai sunt atat de dure pe cat isi doresc / erau obisnuiti fanii acestui gen.

Grasu XXL Didaia Videoclip

Grasu XXL Didaia

Piesa Didaia le arata fanilor tocmai acest lucru; Grasu in continuare face rap: atat din punct de vedere al beatului cat si al mesajelor. Ceea ce s-a schimbat in timp prin evolutie si “curaj” este faptul ca artistul lanseaza si piese ceva mai accesibile pentru radio si marele public, strategie ce ii aduce un plus  la capitoul concerte live. Nu trebuie sa uitam faptul ca principala sursa de venit a artistilor este reprezentata de concerte. Muzica pentru Didaia este realizata de Mitza, iar clipul a fost regizat de Spike si D.O.P a fost Tudor Panduru.
Mixtape ul OKAPI TATI a fost lansat online pe 29 septembrie pe site-ul lor, de unde a putut fi descarcat de fani. Pe 10 octombrie gasca a sustinut un concert de lansare in club COLECTIV din Bucuresti.

Mitza la randul lui a lansat in urma cu doua saptamani un clip la piesa Mi-e dor, extrasa tot de pe acest material. In vara baietii si-au incercat norocul promovand videoclipul la piesa Au ma frige, remix, extrasa de pe OKAPI TATI

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...