Interviu Inna: Mi-am dorit sa fac o piesa in care cant despre mine

Date:

Inna este cu siguranta cel mai important artist roman la nivel international; a urcat in cele mai importante topuri aleInterviu Inna 2014 lumii, a colaborat cu artisti si compozitori de renume mondial si are milioane de fani in intrega lume. De multe ori in Romania este criticata mai mult decat ar “trebui”, iar motivele sunt diverse; de la critici la adresa calitatilor vocale pana la faptul ca interpreteaza doar piese “comerciale” compuse doar pentru a fi pe plac clubberilor. Arista a demonstat in cadrul proiectului rock the roof ca poate canta piese din zone muzicale diferite, poate canta foarte bine unplugged. In ceea ce privesc mesajele transmise de muzica ei, Inna a recunoscut intr-un interviu acordat pentru Cam Star TV cu Kamara ca cea mai noua piesa lansata de ea o reprezinta 100 % si intr-un fel sau altul prezinta evolutia ei pe scena muzicala.

Cum s-a nascut aceasta piesa ?

Mi-am dorit de foarte mult timp sa fac o piesa care vorbeste despre mine, in care eu cant despre mine. Sau in care alti oameni care vor asculta piesa vor canta despre mine. La sfarsit mi-am dat seama ca piesa nu este doar despre mine, ci poate fi a oricarei persoane care are o pasiune si pentru care ar munci chiar fara sa fie platit. Asa s-a nascut idea de a incuraja oamenii sa creada mai mult in ceea ce fac
Chiar daca piesa nu va ajunge pe locul 1, imi doresc ca fiecare tanar din Romania sa asculte piesa macar o data in viata.

Cine a lucrat aceasta piesa ?

Am lucrat piesa cu baietii talentati de la The Farmers; ei au fost alaturi de mine de la inceputul carierei si au stiut exact despre ce au scris. E o piesa gata de vreo 2 ani de zile si am asteptat momentul potrivit si de aceea e foarte important. Mi-am facut cadou o piesa.

Interviu Inna 2014 despre lansarea piesei Fata din randul trei

Sursa: Cam Star TV  Foto: Facebook Inna

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...