Street Heroes – cel mai asteptat eveniment de cultură urbană din Bucureşti

Date:

Street Heroes Cool as ice a avut loc  Pe 8 februarie la Turbohalle, un eveniment ce a îmbinat muzica urbană cu sporturi extreme, breakdance,streetball,graffiti,lifestyle şi street wear mixat 24 de ore fără oprire.Street Heroes 2014

 Aflaţi la cea de-a 9-a ediţie , organizatorii promit un format fresh mult mai complex ca în anii trecuţi. Locaţia evenimentului a fost împărţită  în 3 părţi: o sală dedicată sportului extrem, alta pentru entertainment şi cea de-a treia pentru artă.

 La Turbohalle se aleg  tinerele  talente care se califică automat în semifinala din vară. Calificările încep devreme și ziua continuă cu sporturi extreme, bboy, streetball și gaming.  Locaţia semăna cu un playground cu 5 dintre cele mai tari sporturi urbane, 3 setup-uri diferite și o zonă de jocuri unde  te întâlnești cu cei mai buni prieteni și  rămâneți uimiți de trick-urile pe care le fac supraomuleții concurenți.
Cei mici au acaparat scena de la început, nefiind intimidaţi de adversarii mai mari. Cel mai tânar concurent la breakdance este Dinulescu Mihnea Alexandru , elev în grupa 0 şi care practică acest sport de 2 ani. Speră să câştige cupa Street Heroes , deoarece acasă mai are o cupă castigată tot la breakdance,  dar pe perioada grădiniţei.

 Printre concurenţi s-au numărat şi băieţii de la Freakquency care au încins ringul  cu spectaculoasele mişcări.

 Concursurile au deschis evenimentul încă de la primele orele ale dimineţii , iar seara atmosfera s-a încins pâna în zorii zilei. Momentul mult asteptat al serii a fost apariţia trupei Mash Out Pose ( M.O.P)  care vin pentru prima dată în România şi promit să zguduie pereţii fostei fabrici care găzduieşte evenimentul . Pe scena au mai urcat Massappeals şi Jikay ( All Trap Music).

  Au urcat pe scena Street Heroes şi artişti locali ca Raku,Haarp Cord , CTC, Bass Turbat.

Street Heroes Cool as ice

Street Heroes 2014 Street Heroes 2014  Street Heroes 2014

Street Heroes 2014  Street Heroes 2014Street Heroes 2014

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...