Muneer – Alinarea mea (videoclip)

0
1640
alinarea mea

muneerMuneer lanseaza piesa Alinarea mea, o piesa de dragoste cu accente indiente. Muneer este un tanar extrem de talentat care a participat in 2013 la Vocea Romaniei si a ajuns pana in semifinala. Piesa lansata in Vintage pub alaturi de echipa Cat Music reprezinta primul single in lima romana lansat de artist. Nu am putut sa nu observam faptul ca spre finalul piesei  Muneer a interpretat si cateva versuri in limba indiana.

Alinarea mea inseamna sa te poti bucura alaturi de cineva in momentele de fericire, dar si sa ai un umar pe care sa plangi in momentele neplacute pe care viata, inevitabil, ni le rezerva. Uneori, o mangaiere, o vorba buna, o farama de iubire este tot ce ne dorim”, declara Muneer

Muneer Alinarea mea

Piesa este compusa de catre Muneer, alaturi Sorin Seniuc, Vanotek, Anastasia Sandu si Adriana Rusu. Videoclipul piesei este regizat de Catrinel Danaiata. Piesa spune povestea unei iubiri sincere care prinde culoare prin joc, vibratie si dans. Clipul nu este unul complex, insa ilustreaza foarte frumos povestea versurilor prin intermediul dansului contemporan.

Lansare videoclip Alinarea mea

Evenimentul de lansare a clipului a avut loc in seara de 29 ianuarie in Vintage pub, unde Muneer a sustinut si un concert live, s-a intalnit cu prietenii, fanii si colaboratorii. Cu totii au fost incantati de piesa, dar si de prestatia artistului in interpretarea coverurilor internatioanle. Muneer a venit special in tara pentru acest eveniment de lansare.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: