Nick Fury zice NU lui Iron Man 3 si Thor: The Dark World (Thor 2)?

Date:

Dupa ce The Avengers/ Razbunatorii a devenit unul dintre cele mai bune realizari ale Universului Marvel, se pare ca producatorii nu se vor opri aici, ci lista lor de viitoare proiecte (pe termen de 5 ani!) este mai mult decat aglomerata, iar fani sunt mai mult decat nerabdatori sa vada ce li se pregatesc. De curand, intr-un interviu acordat reviste Total Film, actorul Samuel L. Jackson, interpretul agentului S.H.I.L.D. Nick Fury,  a declarat ca din pacate pentru urmatoarele filme Marvel (n.r. Iron Man 3 si Thor: The Dark Wold) el nu isi va face simtita prezenta, precizand ca: ’’ cel putin urmatorul Iron Man este un film despre… Iron Man, iar scopul de a fi in acest film nu este definitoriu”. Asa cum ne-a obisnuit fiecare film Marvel, imediat dupa genericul de final, a existat o scena (pe care americanii o numesc in termen de specialitate – Easter eggs) in care ni se dezvaluia ceea ce ar putea sa urmeze in urmatoarele filme, de obicei un nou personaj sau un moment de inceput (asa cum s-a intamplat si la trimiterea din Captain America: The First Avenger catre The Avengers). Insa de aceasta data, personajul lui Samuel (n.r. Nick Fury) nu a fost present ceea ce s-a lasat de inteles lipsa lui din urmatoarele productii.

Insa actorul a specificat faptul ca va apare totusi in urmatorul Captain America, supranumit Captain America: The Winter Soldier/ Capitanul America – Soldatul Iernii, programat sa apara pe 4 aprilie 2014:

 

“Cred ca urmatoarea aparitie in rolul lui Nick Fury va fi in Capitanul America – Soldatul Iernii. Asta pentru ca nu o sa fiu in Iron Man 3. Nici un Razbunator nu va fi in Iron Man 3. Este un film strict cu Iron Man.”

Avand in vedere ca partenerul sau din seria Iron Man si din The Avengers/Razbunatorii, Robert Downey Jr., a acceptat deja si a semnat contractul pentru urmatorul film, The Avengers 2/Razbunatorii 2, este posibil ca Samuel sa nu se opreasca aici, ci doreste sa nu fie “sufocat” de atat de mmult aparitii in filem cu super eroi… Dar totul este posibil.

Anul viitor actorul va apare in cea mai noua productie a lui Quentin Tarantino, Django Unchained/ Django Dezlantuit, in rolul unui sclav al unui patron de plantatii de negrii (portretizat de Leonardo DiCaprio), dar si in remake-ul filmului RoboCop, in regia lui Jose Padilha.

Premierele in cinematografele din Romania sunt programate pentru 18 ianuarie 2013 (Django Unchained/Django Dezlantuit), respective, 9 august 2013 (RoboCop).

Articol de Mircea Jianu

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...