Videoclip |Anna Lesko feat. Pavel Stratan – Leagana barca

0
1043

Anna Lesko alaturi de Pavel Stratan au “aruncat in aer”in sfarsit clipul piesei Leagana barca lansata in urma cu mai Anna Lesko - Leagana barca -2bine de doua luni. Cel mai probabil artistii dar si casa de discuri au asteptat sa vada reactia publicului cu privire la aceasta piesa inainte sa-i faca si clip. Iar reactile au fost mai mult decat pozitive, piesa a intrat in playlist-urile  radiourilor dar a prins si la public, drept dovada stau cele peste jumatate de million de vizualizari de pe youtube stranse pana acum. Piesa a fost compusa, muzica si text  de Virgil Dulceanu, Florin Tuliga si  Pavel Stratan iar de Mix si  master s-a ocupat Bunicu Magic

“Filmarea acestui videoclip a fost o experienta unica. Timp de o saptamana, cat au durat aproximativ filmarile, am avut parte de o productie deosebita, fiind incluse chiar si locomotive, vagoane, filmari aeriene, diferite macarale, participand peste 150 de oameni. Este primul videoclip cand, neintentionat, am dat emotii echipei.Ne-am programat filmarea trenurilor trei ore, dar am ajuns să filmăm zece. Am avut două locomotive identice, echipa a filmat-o pe cea în care eu nu mă aflam… După ce m-au căutat încă o oră, m-au găsit dormind în cealaltă locomotivă. Eu am stat, am aşteptat, iar apoi, din cauza oboselii, am adormit. Am fost trezită de urletele şi ţipetele celor care mă căutau cu lanternele.” a povestit Anna Lesko.

Regizorul clipului a fost Alex Ceausu, iar de  postproductie s-a ocupat Cristi Smarandoiu, colegul sau de la Ador Media.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: