Loredana, Radu Mazare, Alex Velea, Cabron – Imnul statiunii Mamaia (Videoclip)

Date:

imnul-statiunii-mamaia-loredana

Viva Mamaia doreste a fi noul imn al statiunii Mamaia. Loredana, Cabron, Alex Velea si Radu Mazare(primarul din Constanta) dat startul petrecerii la malul marii. Costumatii glam pentru Loredana, iar costumul de salvamar i-a revenit lui Radu Mazare.

Anul trecut primarul a aprut in videoclipul lui Mohombi, Celia si Costi Ionita pentru piesa Love 2 Party, iar in 2013 a facut o piesa special pentru frumoasa statiune de Mamaia, unde canta 2 versuri.

Single-ul Viva Mamaia! este compus de Toni Hulji, unul dintre cei mai mari compozitori din Croatia, iar varianta in limba romana este scrisa de Loredana.

M-am indragostit de acest cantec inca de la prima auditie si mi-am dorit sa il lansez si in Romania. Am compus varianta in limba romana, apoi i-am invitat alaturi de mine in acest proiect pe Cabron, Alex Velea si Radu Mazare, care mi-a si propus ca acest single sa fie imnul statiunii Mamaia”, a spus Loredana.

Viva Mamaia are si o alta versiune, necenzurata si trebuia sa contina, initial, o colaborare cu rapperul Chimie.

Filmarile pentru Viva Mamaia au avut loc pe plaja din Mamaia si in club. Echipa de productie a amenajat pe nisip o insulita artificiala, o oaza cu verdeata si palmieri, iar la mal a fost ancorata o barca de salvamar.

Colaborarea noastra a decurs senzational, Loredana este plina de viata, rade tot timpul, este exact genul de om care imi place mie: vesel si optimist. Imi doream de mult sa fac o melodie despre Mamaia, iar ea este cea mai potrivita artista pentru aceasta piesa plina de energie. Mi-ar placea sa facem in fiecare an un nou imn al statiunii, tot impreuna”, a spus Radu Mazare.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...