Andreea Balan a lansat clipul „Ma doare fara tine”

0
647

 

Cantareata – dansatoare, asa cum ii place sa ii se spuna de cand a reprezentat Romania in Mexic la Dansez pentru tine a lansat un nou clip la piesa „Ma doare fara tine”. Piesa este in stilul promovat si pana acum de Andreea, diferenta fiind facuta de versurile in limba romana. Dupa 2-3 ani in care compozitorii ne-au bombardat cu piese in engleza in speranta ca vor da lovitura  si in afara granitelor se pare ca  multe dintre piesele lansate in aceasta toamna au versuri in romana. Piesa a fost compusa de Laurentiu Duta, a carui voce o putem auzi la un moment dat pe aceasta piesa care suna de altfel foarte bine.

Regizor pentru acest clip a fost Ciprian Strugariu, iar de partea de  styling s-a ocupat echipa formata din Ana Andrei si Andreea Inankur iar de make-up & hair – Claudia Tarbac.

Filmarile pentru „Ma doare fara tine” au durat doua zile, s-au desfasurat la marginea Bucurestiului iar rezultatul este un clip romantic, nostalgic si sensibil. Andreea ni se dezvaluie cu o noua imagine, o noua atitudine si intr-o ipostaza diferita fata de felul in care fanii ei au vazut-o pana acum.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: