Cabron – PaRap (videoclip nou)

Date:

cabron-parap-videoclip

PaRap se numeste noua melodie a lui Cabron, care vine insotita de videoclip. Cabron comenteaza despre cum este sa duci o viata de HATER. Si cum exista foarte multi pe internet el doreste sa le transmita un mesaj din care sa invete ceva.

Acesta piesa vorbeste despre a nu uri, despre cum ar trebui sa privim lucrurile si sa numai judecam atat de repede anumite fapte, sau anumiti oameni, ci sa intelegem mai intai, apoi sa ajungem sa judecam.(daca este cazul)

Acesta spune ca:  „Piesa „PaRap” vorbeste despre nevoia de a nu ura ceea ce nu intelegem, spunand povestea unui specimen des intalnit in mediul online – haterul. Acesta poate fi recunoscut cu usurinta dupa numele fals, dar mai ales dupa atitudinea pe care o adopta. De regula, are o parere despre orice si niciun argument plauzibil”, a declarat Cabron.

In videoclip Cabron ii „ataca”, asa ca din partea haterilor pe: Uzzi, Cheloo, Maximilian si Puya pana la Deliric, Guess Who, Grasu XXL, Baxter, C-nyk, Sisu, Cedry2k, Doc, Spike, Pacha Man, inclusiv DJ CellBlock si Connect-R.

 

PLAY:

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...