VibeFm se vinde la bucata

Date:

Daca in urma cativa ani posturile de Radio ce reprezentau nisa clubbing ne asaltau datorita succesului obtinut intr-un timp record de postul Deea iata ca acum acestea intra la apa rand pe rand. Dupa ce Radio Deea a devenit doar un brand de domeniul trecutului se pare ca aceeasi soarta o va avea conform miscarilor de pe piata si VibeFm, postul de radio ce emite in prezent pe frecventa detinuta anterior de DEEA.
Dupa ce OneFm postul detinut de SBS Broadcasting(PRIMA TV, KISS FM) se va transforma intr-un post de radio rock acum se pare ca si VibeFm vinde o parte din frecventele neperformante din tara conform declaratiei date de Cristina Zegheru Richard, pentru paginademedia.ro:“Sunt discuții pentru anumite licențe, dar este vorba doar despre cele care nu au avut performanțe de audiență și nici încasări de publicitate.”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...