Vedetele de azi…vedete de mici: Laurentiu Duta&SkizzoSkillz

Date:

Ne intrebam uneori care este reteta succesului? De ce reusesc unele persoane si altele nu. Un raspuns foarte frumos este urmatorul: o scara nu o urci cu mainile in buzunar( imi plac foarte mult reclamele 😀 ) Vedetele de azi, cel putin o parte dintre ele, au muncit foarte mult pentru succesul lor…inca de  timpuriu. Astazi am pentru voi doua exemple:  Laurentiu Duta&SkizzoSkillz. Ce au in comun rapperul din Timisoara si fostul component 3SE? Pasiunea pentru muzica…..si pentru Michael Jackson. Amandoi il imitau in copilarie pe regele muzicii pop si o faceau cu foarte multa pasiune. Despre Laurentiu Duta se stie ca era nelipsit de la spectacolele de pe litoral cantand hiturile semnate MJ, iar dansatorii lui erau nimeni altii decat colegii sai de mai tarziu din 3SE (Viorel Sipos si Mihai Budeanu).

Laurentiu Duta a declarat in legatura cu influenta pe care a avut-o regele muzicii pop asupra sa:„El mi-a dat un avânt puternic. Voiam să fiu iubit de public, la fel ca el“, spune acesta, care încă mai păstrează hainele pe care le purta la începutul anilor ’90 şi posterele pe care le avea prin casă”. In schimb SkizzoSkillz facea show la doar 13 ani, dansand la spectacole si serbari. A fost obisnuit, din cate putem auzi in fimulete cu succesul la fete de foarte mic.


Vezi mai multe din Emisiuni TV pe 220.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...