Vama – Perfect fara tine (Videoclip)

0
947

clip-vama-perfect-fara-tine-tudor-chirila

Perfect fara tine este  piesa facuta cadou de VAMA pentru toti cei care evadeaza la mare de 1 Mai. De muzica s-au ocupat evident cei de la Vama, versurile sunt ale lui Tudor Chirila, de regia videoclipului se ocupa Alexandra Sandu.  Scenariul clipului a fost regizat de Emilian Floare si Tudor Chirila.

Filmarile au avut loc intr-un apartament din Bucuresti, pe Autostrada Soarelui, „in drum spre mare” si pe plaja Marii Negre, in localitatea Corbu.
Despre videoclip, Tudor Chirila ne spune:
 ”Clipul nostru vorbeste despre prietenie. Prietenia care nu-si supune participantii la incercari demonstrative. Iubirea solicita demonstratii. Prietenia le presupune, le contine. Orice iubire ratata se reface mai intai in bratele prietenilor. Asa ca intr-o zi, cand nu mai poti, iti iei campii si fugi la mare. Asta am invatat eu ca avem, fuga catre mare ca sa ne rescriem  povestea. Pare un cliseu comercial. O fi. De cate ori nu fotografiezi rasaritul? Este un cantec vesel, optimist, de vara si pentru asta am ales ca refrenul sa fie reggae. Pentru noi Perfect fara tine este imnul verii.”
Sa dam si noi un Play:

Cand am auzit piesa prima oara i-am spus lui Tudor in treacat: Filmati un road trip, veselie, libertate, stii tu… si gata. Cateva zile mai tarziu ne-am adunat intr-o sedinta si am inceput sa dezvoltam povestea. Ne-am permis sa ne jucam cu ea, sa ne bucuram de ea, hai sa isi ia o rulota, hai sa ii imbracam mai hippie, mai colorat, mai cu viata. Dincolo de firul povestii, ne-am dorit ca atunci cand se ajunge pe plaja, lumea sa se simta bine cu adevarat,  camerele sa stea la panda si atat, iar la finalul videoclipului, privitorul sa vrea sa isi sune doi prieteni si sa plece la mare. Nu stiu cum si cat din ce am intentionat va ajunge la privitor, insa ce s-a intamplat la filmari ne-a depasit toate asteptarile. Povestea din cadre si din spatele lor a fost de la inceput pana la sfarsit una despre prietenie, veselie si dragoste de viata. si, desi piesa se cheama Perfect fara tine, toata calatoria asta a fost perfecta impreuna.” declara Alexndra Sandu.

Avem un nou canditat la hitul verii 2013. 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: