A aparut noul clip Puya, Baga Bani cu Don Baxter

Date:

puya baga bani

Puya este unul dintre cei mai versatili artisti de la noi (alaturi de Connect-R , desigur ) pentru diversitatea colaborarilor muzicale, deschiderea catre nou si feat-urile cu artistii noi. Toate aceste elemente au influentat cariera artistului care a reusit sa aduca din nou muzica rap pe radio dupa multi ani cu piesa „Undeva in Balkani”  alaturi de  G. Hora.

Piesa Baga Bani ne vorbeste despre o problema cu care se confrunta toti romanii, de la rapperi- artisti- pana la oamenii de rand: lipsa banilor :d Textul este compus de Puya, Don Baxter, Connect-R iar muzica este semnata de gasca lui Connect-R de la Rappin’on Production.

Clipul este regizat de Marian Crisan si ne prezinta in imagini mesajul piesei; din punct de vedere vizual regizorul a urmarit situatiile descrise de Puya in piesa si a incercat sa le redea printr-o simbolistica a respectivelor situatii. Despre aceasta piesa Puya a declarat:

Baga Bani” a fost inregistrata pe parcursul unei singure zile, in studioul Rappin’On Production, impreuna cu Don Baxter. A fost ceva foarte spontan si totodata amuzant. Puya: Connect-R are o puternica istorie in muzica rap. Putin stiu ca ii propusesem sa cante pe piesa Marijuanei – “Tre’ sa spun” – inca din ’98 pe cand era intr-o trupa rap numita Gigantii. Dar se pare ca toate se intampla la timpul lor…

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...