Studentii cu idei Smart in domeniul Tehnologic pot castiga 1000 de euro

0
1553
imSMART 2014

Proiectul imSMART 2014 ii cauta pe toti acei tineri cu idei care-si folosesc timpul pentru a genera proiecte indrasnete pentru viitor. Asociația Studenților la Matematică și Informatică, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sporturilor lansează în luna octombrie a 3-a ediție a concursului imSMART (Informatics and Mathematics Students Moving Ahead in Research and Technology)!

imSMART 2014
imSMART 2014

Singur sau cu prietenii …fii creativ

Indiferent ca esti un tip caruia ii place sa lucreze singur sau ai alaturi de tine 4 prieteni, te poti inscrie în perioada 6 octombrie – 21 octombrie completând informațiile de la adresa: imsmart.ro

Fara limite …

Partea frumoasa este ca nu exista prea multe constrangeri cu privire la domeniul in care inovezi, astfel ca te poti inscrie in acest concurs daca ai o idée in domeniul tehnologic, fără a există constrângeri legate de problema abordată sau tehnologiile folosite. Nimic mai simplu.
Daca esti suficient de bun si „nebun” …in sensul bun, intri in finala
Pentru etapa finala vor fi alese 10 echipe care își vor prezenta aplicațiile în București, în fața unui juriu format din specialiști de top din domeniul IT. Mai mult decât atât, in cadrul concursului vei lua parte la sesiuni de mentorat si conferințe ținute de speakeri de calibru din domeniu, care te vor inspira să fii cel mai bun.

Ce poți câștiga? Pentru a îți permite să îți dezvolți proiectul, sunt puse la bataie 3 premii importante:

o Premiul I:1000 Euro

o Premiul II:600 Euro

o Premiul III:400 Euro.
Redactia4FUN este partener media la acest eveniment 😉

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: