TVR invita bloggeri la selectia nationala Eurovision

0
1913

TVR dovedeste in acest an o mare deschidere vizavi de promovarea concursului prin social media. La selectia nationala Eurovision din acest an vor fi   invitatii 4 bloggeri. Pentru a fi prezenti in studioul TVR acestia trebuie sa posteze un articol pe siteul lor în care să spuna de ce urmăresc  concursul Eurovision şi de ce isi doresc sa fie prezenti în studioul TVR 1 pentru a urmări de aproape Selecţia Naţională. Piesa castigatoare va reprezenta  România la Eurovision  în prima semifinală Eurovision pe 22 mai la Baku, Azerbaidjan. Finala internaţională Eurovision are loc anul acesta pe 26 mai.

Pentru prima dată în istoria Selecţiei Naţionale Eurovision Song Contest, bloggerii vor avea un loc un special în camera verde în timpul Selecţiei Naţionale din 10 martie, de la ora 21:00, transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

De ce ne dorim sa ajungem in studioul tvr? Pentru a relata in timp real despre eveniment, pentru a vedea show live si pentru ca ne dorim sa ne facem o imagine obiectiva.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: