Trupa Vama lanseaza albumul „2012”

0
662

Nu stiu voua cat de mult va place “Vama”, dar eu ma declar o fana inraita si abia astept sa le aud melodiile de pe noul album 🙂

Pe 28 mai, trupa Vama lanseaza albumul “2012” in cadrul unui concert sustinut la Sala Palatului. Fiind invitat in cadrul emisiunii lui George Zafiu de la Europa FM, Tudor Chirila, liderul trupei a facut cateva dezvaluiri legate de noul album: Lansam un disc nou si suntem foarte emotionati pentru ca am muncit trei ani la el. Discul se numeste “ 2012”  si reprezinta o schimbare, iar intr-un an in care toata lumea crede ca lumea se sfarseste, noi credem ca lumea poate sa inceapa.”

Cantaretul a adaugat: “Albumul va contine un cantec protest numit „Declar pierduta tara” care vine in contextul socio-politic in care ne miscam si mai avem o piesa care se numeste „Sa facem sex”, care este un cantec de dragoste, dincolo de titlu. Cat despre concertul de la Sala Palatului pot spune ca  va contine toate piesele de pe noul album, dar si piese mai vechi. Va fi un spectacol foarte puternic si din punct de vedere vizual. ”

 

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=TLbi4ecZ8Wo[/pro-player]

Surse: http://www.urban.rohttp://www.europafm.ro/

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: