Trupa One va filma un videoclip mai intim pentru piesa Superstare

Date:

Trupa One SuperstareIi stim cu totii pe cei de la One, sunt tineri, sunt frumosi, talentati si se iubesc 😉 Cuplul format din Criss si Vlad s-a facut cunoscut prin intermediul unui proiect de televiziune, iar acum isi cladesc cariera pas cu pas. Noua lor piesa Superstare va beneficia de un videoclip „mai intim”ce va fi filmat in Grecia in vacanta pe care cei doi o vor avea in urmatoarea perioada. Piesa este produsa de echipa deMoga Music respectiv Ionut Vasilache, Marius Moga si Liviu Teodorescu, iar versurile sunt scrise de cunoscutii artisti Adda, What’s Up si Shift. Clipul va fi regizat de Vlad care urmeaza si studii in domeniu si va fi filmat cu ajutoul unui prieten ce ii va insotii pe cei doi in Grecia.

„Este o piesa de vara pe care si-o canta doi indragostiti. E vara, e vacanta, mergem la mare si avem o ‘Superstare’! Noul nostru single este unul pozitiv si optimist, care o sa va starneasca cheful de distractie, iubire si de plaja”, au spus Criss si Vlad.

Piesa a fost lansata avand ca suport video o filmare realizata tot la mare, in Vama,  dintr-un singur cadru prin care au transmis emotia si ce inseamnna piesa pentru ei.

E destul de greu sa si filmez, dar mi-am facut temele de acasa, un decupaj si sper sa iasa. Am urmat cursuri de productie, regie si scenaristica la scoala Ruxandrei Ion, a declarat Vlad

Trupa One Superstare

sursa: 1 music

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...