Harrison Ford, in postura de prezentator TV… din nou.

Date:

 

Harrison Ford in postura de prezentator TV din nou

 

 

Se pare ca inca de la ultimele sale dezastre de box-office (Indiana Jones and The Kingdom of the Kristal Skull (2008) si Cowboys and Aliens (2011)), Harrison Ford incearca sa-si aleaga cu mare grija urmatoarele roluri, asta pentru a nu i se compromite cariera destul de stralucitoare, mai ales in prima parte a inceputurilor sale. Daca in urma cu cativa ani, actorul aducea succesul garantat inca din momentul numirii sale in distributie, in aceste vremuri, pe langa varsta destul de inaintata care nu-i mai permite sa joace decat o anumita categorie de roluri, el se concentreaza sa apara in filme destul de decente si in care sa-si dovedeasca, inca o data, talentul sau actoricesc. Tocmai de aceea, Harrison a fost distribuit in continuarea unei comedii care a avut un success neasteptat in urma cu 9 ani, in rolul unui prezentator tv. Insa acest tip de rol nu ii este strain deloc…

 

Dupa ce in urma cu cateva zile, Harrison era considerat pentru o posibila intoarcere in franchisa care l-a propulsat acum mai bine de doua decade in cariera sa fulminanta – Star Wars – se pare ca urmatoarele sale proiecte s-au mai prelungit cu inca un rol, de data aceasta acela de … prezentator tv in sequelul Anchorman: The Legend Continues. Filmul este o continuare a comediei din 2004, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, cu Will Ferrell si Christina Applegate in rolurile unor prezentatori TV aflati in rivalitate si care a reusit sa se impuna in box-office cu incasari de peste 90 mil. $. Harrison va fi prezent in pelicula in rolul unui prezentator TV nou-venit, rol care nu ii este necunoscut actorului, daca ne aducem aminte de partitura sa din 2010, in filmul Morning Glory, in care a avut acelasi tip de interpretare. Am putea spune ca ii vine ca manusa rolul, avand in vedere ca interpretarea sa din ultimul film mentionat a fost laudata de critica de specialitate. Multi dintre fanii sai abia asteapta sa-si revada idolul pe marile ecrane si mai ales intr-o pelicula de success, chiar daca multi si-ar dori sa se retraga, lasand loc generatiei mai nou.

 

Din veche distributie (n.r. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy) si-au anuntat revenirea actorii principali, Will Farrel, Christina Applegate, Paul Rudd si Steve Carell, la care s-au mai adaugat noile nume precum John C. Reilly, James Marsden si Kristen Wiig,  care au si inceput filmarile zilele acestea, ce au drept locatie orasul american  Atlanta, Georgia… Si precum sugereaza si titlul (un pic prea cliseistic, as putea spune), se vor continua aventurile celebrilor prezentatori TV  in trustul lor, care vor avea parte si de noi rivalitati. Filmul este realizat de acelasi regizor a primei parti, Adam McKay, si are drept data de lansare mondiala 20 decembrie 2013 (in Romania nu a fost confirmata inca o data de lansare oficiala).

 

Insa acest rol nu va fi unicul din acest an, Harrison urmand sa mai apara si in alte trei pelicule, prima concentrandu-se pe povestea jucatorului de baseball, Jackie Robinson in drama 42, urmand un rol al unui colonel de armata menit sa antreneze noi recruiti pe o statie spatial militara in SF-ul de actiune Ender’s Game (premiera in Romania pe 1 noiembrie 2013), iar ultima partitura fiind aceea unui magnat batran vizat in ochiul unui nou recrut din compania sa in thrillerul cu accente dramatice Paranoia (premiera in Romania in data de 11 octombrie 2013), unde va juca alaturi de Liam Hemsworth (fratele lui Chris Hemsworth (Thor)) si Gary Oldman.

Anchorman: The Legend Continues (2013) – Teaser-trailer.

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...